19.11.2017

"Takka tunnelmaa"

Heippa tännekkin, katselin että oon tänne viimeksi ehtinyt postauksen kirjoittamaan kuun alussa. Huoh, mä niin tahtoisin ehtiä useammin kirjoittamaan, mutta näillä mennään.

Meillä on olohuoneessa takka joka on oikeesti tämän hetkisellä tilanteella aivan turha. Ei oo varaava eikä siinä ole kipinä suojaa. Sohva on alle metrin päässä takasta joten en todellakaan uskalla siinä mitään kynttilöitä isompia polttaa. Mutta kynttilöitä siinä tuleekin sitten polteltua todella paljon. Alla pari kuvaa siitä kuinka nätti takka voi olla pelkkien kynttilöidenkin kanssa.



Tarpeeksi paljon kun kynttilöitä sinne laittaa niin ne jopa lämmittävätkin.
Jospa joskus olisi niin paljon rahaa että saataisiin tämäkin purettua ja siihen sitten asennettua uusi varaava takka/leivin uuni yhdistelmä. Mutta siihen taitaa mennä aikaa... ensin pitäisi talon katto laittaa uuteen pinnoitteeseen ja tehdä myös terassi takapihalle :)
Mutta ei kait tässä tällä kertaa tämän ihmeellisempää. Tulossa on postausksia maalaus projektista ainakin jahka saan kuvat vaan siirrettyä koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...