15.5.2017

Keiju diamond painting

Niin kirjoittelinkin jo aiemmin, että olen löytänyt itselleni uuden stressin poistoharrastuksen. Aloittelin varovaisesti pienellä ja helpolla työllä. Ja tietenkin itseni tuntien seuraava ei todellakaan ollut sitten enään pieni eikä helppo :D
Tai no on nää aina aika helppoja. Ei siis timatin siirtäminen tuohon kankaalle liiman päälle kovin raketti tiedettä oo. Siksi tää onkin minulle nimenomaan stressinpois vievää touhua.

Hääsuunnittelut ovat edenneet hienosti, mutta niin stressiä on hieman ilmassa. Tämmöinen pelihän ei pidemmän päälle vetele. En mä haluu kiukutella tai olla olla hankala, joten kaikki konstit käyttöön. Samalla kun teen näitä, kuuntelen musiikkia ja vähän niin kuin huomaamatta tulee siinä sivussa sitten kasattua musiikkilistatkin häihin.
Meillehän ei tule bändiä eikä myöskään dj:tä vaan kaikki musiikki soitetaan tietokoneen kautta.





Taulu on siis valmis ja kehystettykkin. Paikkaa en vain sille ole keksinyt vielä. Ehkä semmoinenkin löytyy vielä. Ja jos ei omasta kodista niin sitten jonkun muun.

Jos sitten vielä vähän fakta tietoja kyseisestä timatti maalauksesta. Koko on 60cm x 30cm.
Timantteja oli yhteensä 22 eri väriä ja timatteja oli työssä yhteensä 30 635kpl.
Aikaa en tiedä kuinka paljon tuohon meni kaiken kaikkiaan koska oli päiviä etten siihen sormellanikaan koskenut tai saati sitten koko työtä ajatellut. Mutta en varmaan paljoa valehtele jos veikkaan että tuo työ oli 3-4 viikkoa tuossa mun työpöydällä levällään.
Onnistumisen ilo on oikeasti lähes paras ilo, näissä harrastus hommissa. Tämän kohdalla voin sanoa onnistuneeni paremmin mitä odotin :)

Ai niin ja tosiaan tänään kun tänne postasin, niin myös toinenkin blogin on päivitetty ja uusi postaus sielläkin luettavissa. Kynsi hommeleita sillä puolella jälleen (niin kuin lähes aina).

Juu ja tuossa jokin aikaa takaperin päätin sitten ottaa selvää, että mikäs juttu tuo Instagram on... mut löytää sieltä nimimerkillä misu_395
Siellä saattaa vilahdella kuvien muodossa jo vähän etukäteen jotain mitä täällä puretaan sitten paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...