29.5.2017

Kaakkuja ja muita leipomuksia

Heh-heh, pussikeitto diettiläinen täällä hei! Tää on ny vähän niiko ittensä kiusaamista... oon nälissäni ja kattelen varsinkon noiden voileipäkakkujen kuvia. NÄLKÄ!!!
Mutta siis ei oo eka kerta kun tällä tavoin saan alkuun pudotettua painoa ja kohta saan syyä jo jotain muutakin kun noita keittoja.
Pitää taas palata ruotuu, kevät on mennyt vähän hunningolla ja kohta ei mahdu häämekko päälle jos en jotain ala tekemään.
Nää kuvien tekeleet ovat aika tarkkaa vuoden sisällä leivottu, eikä tässä ole likipitäenkään kaikki. Ei vaan aina muista kuvia niistä ottaa.

Voileipäkakut ovat tehty mun mieheni syntymäpäiville. Hän ei niin perusta noista makeista versioista ja sopiihan se minullekkin. On mukavaa kun välillä pääsee tekemään muutakin kun noita tavallisia täykkäreitä.



Seuraavaksi Minion kakku mun nuoremman pojan 7.v synttäreille. Kakusta tuli melkoisen kokoinen mutta teki kauppansa :) Sokerimassa ja mä aletaan pääsemään pikkuhiljaa sinuiksi, tämän kanssa homma tuntui jopa mukavalta. Välissä mansikkahilloa, banaani siivuja ja mansikkarahkaa.



Oih! RockyRoad herkkuja... ny meinaan niellä kieleni kun muistan kuin ihanan makuisia nämä oli. Suklaata enemmän ku laki sallii :P Tämä kyseinen erä on kokeiluerä. Lopulliseen tuli vielä valkosuklaata lisäksi. Näitä tehtiin joululahjaksi useammalle. Ja jäi sitä vähän kotiinkin.


Uudeksi vuodeksi tehtiin peltilihis. Ekaa kertaa tein ja näillä näkymin tää taitaa jäädä meille pysyväksi perinteeksi. Joo onhan tää melkoisen raskas ruoka, mutta täyttävä ja tähän kun tekee kaveriksi vaikka lounas salaatin tai vain sen vihreän perus salaatin niin on ruoka valmis, muuta kun se ei tarvitse.


Seuraava täykkäri on mun vanhemman pojan 9.v synttäreille. Minecraft oli aiheena ja joku niistä olioista tuokin on. Tein pojan itsensä pyynnöstä. Poika oli tyytyväinen joten niin olen minäkin.



Nyt sitten varmaan menee tovi ennen kuin tulee lisää leivontoja... jos siis tää mun dietti vaan pitää kutinsa. Oikeesti osi melkeen niiko pakko, oishan se kiva että mekkokin näyttäis hyvältä päällä.
49 päivää siihen kun sanon tahdon ja siitä vielä 5 päivää eteenpäin kun juhlitaan kunnolla :) Niitä odottaessa ja tehdessä, suunnitellessa ja stressatessa aika lentää kuin siivillä. Joten tältä erää höpinät olivat tässä. Palataan taas juttuihin viikon päästä.

1 kommentti:

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...